Index Vakbarát Hírportál

Otthagyták a drukkerek a rangadót, mert meghalt egy társuk

2018. november 3., szombat 08:49

A Fener drukkerei miután meghallották, hogy egyetemista társuk, a 20 éves Koray Sener szívelégtelenségben meghalt - még a kezdés előtt vitték kórházba -, kivonultak a stadionból, így emlékeztek rá. Illetve tudatták, az emberélet fontosabb a rangadónál. Csapatuk feltámadását, és két gólját így nem is láthatták.

Philipp Cocu menesztése után az egykori magyar kapitány, Erwin Koeman kapta meg a 17. helyen álló Fenerbahce vezetését, és nem is kaphatott volna nehezebb feldatatot, hiszen az ősi rivális, második helyen álló Galatasaray volt az ellenfele csapatának, ráadásul idegenben.

A meccs 2-2-es döntetlennel ért véget, noha a hazai csapat már 2-0-ra is vezetett. Valbuena tizenegyesből szépített a 66. percben, hat perccel később Jailson pedig egy remek csavarással egyenlített.

2-2 lett Koeman bemutatkozó meccsén

Az utolsó pillanatokban a Fenernek még a győzelemre is volt esélye, de Muslera kapus nagy bravúrral és a kapufa segítségével védett.

Koeman szerint többet és okosabban támadtak, mint abban az időben, amikor még Cocu irányított, és ő ezt szeretné továbbvinni.

A meccs végén három piros lapot osztott ki a bíró, mert a játékosok egymásnak mentek a kezdőkörben. A gólszerző Jailson és Soldado bűnhődött egyik részről, a szenegáli N'Diaye a hazaiaktól.

Rovatok