Index Vakbarát Hírportál

A Barca közel volt az égéshez, a 90. percben fordított

2018. november 3., szombat 22:53

A Barcelonának még a sérült Lionel Messi nélkül is simán vernie kellett volna a Rayo Vallecanót, de az utolsó előtti helyen álló klub még vezetett is, csak az utolsó percekben fordították meg a meccset Luis Suárézék és nyertek 3-2-re a spanyol bajnokin.

A Barcelona úgy kezdett, ahogy illik, a szélen meginduló Jordi Alba az alapvonalról tette vissza a második hullámban érkező Luis Suáreznek, aki az ötösről a kapuba passzolt a 10. percben.

A Barca-henger viszont nem indult be, sőt a Rayo a 35. percben egyenlített, egy rossz felszabadításnál José Angel Pozo szerzett labdát, akire ki sem léptek a védők, így elvállat húszról egy lövést. Elég jól sikerült neki, laposan a kapu bal sarkába bombázott, hiába repült Ter Stegen.

Az 57. percben a Rayo megkontrázta a Barcát, egy beívelés utáni fejes még a kapufán csattant, de a kipattanóra jól érkezett Alvaro Garcia, két méterről bevágta.

A Barcelona nagyot hajrázott, a 87. percben Dembele egyenlített. Piqué fejelt vissza egy labdát, amit a 16-oson belül egyből előtt a lábak között a csatár.

A 90. percben aztán Suárez adta meg a kegyelemdöfést, Sergi Roberto 25 méterről ívelt a védőktől elszakadó csatár elé, aki lendületből kapuba tette a labdát.

A Barcelona 24 ponttal áll a bajnokság élén, az Atlético Madriddal szemben négy pont előnye van, de a vasárnap játszó Alavés egy pontra is megközelítheti a katalánokat. A Real Madrid meccséről itt írtunk korábban.

 La Liga, 11. forduló:

    vasárnap játsszák:

    hétfőn játsszák:

jegyzőkönyv:

Rovatok