Index Vakbarát Hírportál

4-3-ra égett a Barca otthon

2018. november 11., vasárnap 16:59

Lionel Messi három hét után tért vissza a Barcelonába vasárnap délután, amikor a Barca a Betist fogadta bajnokin.

Nem kezdődött jól a meccse, az argentin csapata a 35. percben már 2-0-ás hátrányban volt. Junior Firpo lőtte az elsőt a 20. percben, simán megoldotta Sergi Roberto ellen, majd jött Joaquin, aki szintén egy kontra végén, 12 méterről, középről lőhetett teljesen üresen - be is talált.

Gol Junior Barcelona 0-1 Real Betis

Ter Stegennek emellett még volt két nagy védése. Messi még kicsit rozsdás volt az első félidőben, egy nagy szólót mutatott be, de a passzai még nem ültek úgy, mint általában.

Barcelona vs Betis 0-2 Joaquín

A szünet után egykapuzott a Barca, de csak a 66. percben találtak be, Tello lerántotta Jordi Albát, Messi beverte a büntetőt, 2-1-re vezetett a Betis.

Nem sokáig örülhettek a hazaiak, Ter Stegen bevédte Lo Celso könnyen fogható lövését, 3-1.

Az Arthur helyére a szünetben beállt Arturo Vidal a 79. percben újra szépített, de három perc múlva Rakitict második sárgával kiállították.

Rá két perce Sergio Canales bevitte a kegyelemdöfést a negyedik betises góllal, 4-2.

Messi még tudott felelni erre, a 93.-ban újra szépített - végletekig kipasszolt góllal -, így 4-3 lett a vége a Betis javára.

barcelona vs betis 3-4

A Barcelona legutóbb 2016. szeptember 10-én szenvedett vereséget bajnokin a Nou Campban, akkor a szezon 3. fordulójában az Alavéstől kapott ki 2-1-re. A Betis 2008 márciusa óta nem tudta legyőzni a Ligában a katalánokat, vendégként a sevillaiak 1998 májusa óta nem verték a Barcelonát.

(Borítókép: Albert Gea / Reuters)

Rovatok