Index Vakbarát Hírportál

Még nem kockáztatnak Neymarral és Mbappéval

2018. november 23., péntek 14:41

Kylian Mbappé és Neymar is megsérült kedden barátságos meccsen, de a PSG játékosainak nincs nagyobb bajuk, a jövő héten már játszhatnak a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

Neymar a Kamerun elleni meccs elején bicegett le a pályáról izomsérülés miatt, míg Mbappé Uruguay-jal játszva esett a vállára. A sérülésük súlyosságáról nem voltak pontos információk, bár Neymar azt közölte, hogy nincs semmi komoly, míg Mbappé esetén a szövetségi kapitány Didier Deschamps mondott annyit, hogy nincs ok különösebb aggodalomra.

Ezt erősítette most meg a PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel is. „A jó dolog az, hogy Neymarnál és Kyliannál nincs semmi nagyon súlyos, de még nem fogunk holnap kockáztatni. Nem fognak játszani, de annak megvan a lehetősége, hogy a Liverpool ellen játszanak. De ez csak az én véleményem, a játékosokkal és az orvossal is beszélek még, de azt hiszem, tudnak futballozni."

A PSG szombaton a Toulouse ellen játszik a francia bajnokságban, a két támadója nélkül is csak a győzelem elfogadható a csapatnak, a BL-ben viszont nagy szükség van rájuk, már csak azért is, mert a francia bajnok csoportjában nincs továbbjutó helyen, csak harmadik két fordulóval a csoportkör vége előtt.

Tabella:

Rovatok