Index Vakbarát Hírportál

Lefagyott a kapus a Liverpool-hátvéd szabadjától

2018. november 24., szombat 18:17

Emberhátrányban is magabiztos győzelmet szerzett a Liverpool a Premier League-ben, igaz, Mohamed Szalahék csak a hajrára maradtak 10-en a Watford ellen Jordan Henderson második sárga lapja után.

Az idegenbeli győzelmet a második félidő második felében tudta megszerezni a Liverpool, Szalah a 67. percben szerezte meg a vendégeknek a vezetést, majd jött nem sokkal később Trent Alexander-Arnold pazar csavarása szabadrúgásból, míg a 3-0-s végeredményt a 89. percben Roberto Firmino állította be.

Watford-Liverpool 0-3

A Manchester City idegenben gázolt át 4-0-val a West Ham Uniteden, amivel tartják kétpontos előnyüket a Liverpool előtt, míg a Manchester United csak 0-0-s döntetlent játszott otthon a Crystal Palace ellen, így hetedikek a bajnokságban.

WHU-Manchester City 0-4

A 13. forduló rangadóján a Tottenham 3-1-re verte a városi rivális Chelsea-t, elvéve annak veretlenségét. A hazaiak Dele Alli és Harry Kane góljaival már a 16. percben 2-0-ra vezettek, a második félidőben Szon 3-0-ra növelte az előnyüket, a Chelsea pedig csak a 85. percben, egy Giroud-találattal tudott szépíteni. Győzelmével a Tottenhem pont a Chelsea-t megelőzve a harmadik.

Eredmények és tabella

premier league

Rovatok