Index Vakbarát Hírportál

A lehetőségecske ezen a szinten nem elég

2018. november 29., csütörtök 21:34

„Olcsón megadtuk magunkat, ez egy ilyen vereség volt. Nehéz volt a pálya, de buta hibákat követtünk el. Nem volt igazi helyzetünk, ez baj. Nincs más hátra, mint harcolni, küzdeni a végsőkig. Gól kell rúgni a Chelsea ellen. Elképesztő utat jártak be eddig a fiúk, de ez most nem vigasztaló” - mondta a Sport1 kamerája előtt a Vidi szerb edzője, Marko Nikolic.

A BATE az első perctől aktívabb, erősebb volt csapatánál, és teljesen megérdemelten nyert 2-0-ra.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A lehetőségecske ezen a szinten nem elég

A Vidi edzője szerint olcsón megadták magukat.

129 · Nov 29, 2018 09:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Fiola Attila arról beszélt, hogy igazából semmi nem ment nekik, semmi sem sikerült. Nem tudták kihúzni az első 25 percet, ami fontos lett volna, ha már az első negyedórát megúszták.

„Nagyon nekünk estek, a gól után nem játszhattuk azt, amit szerettünk volna, magunkat tettük nehézzé a találkozót és a továbbjutást is.”

Vinicius azt állapította meg, hogy ezt a pályát jobban kezelte a BATE. A középhátvéd egyszer fontos helyzetben elcsúszott, a gólnál pedig nagyon távol állt a fejelő csatártól, Szignjevicstől.

Most már egyértelmű a feladat, pontokat kell szerezni a Chelsea ellen, hogy tovább álmodhassanak.

A csapatkapitány, Juhász Roland úgy értékelt, hogy hasonló volt a hazai és a kinti mérkőzés, legalábbis, ha az eredményt (kétszeri 2-0) nézzük.

„Az első félórában teljesen más BATE jött ki. Abból kaptunk gólt, amire készültünk. Visszajöttünk a meccsbe, de sajnos ez helyzetekben nem mutatkozott meg. Bosszús vagyok, mert elkerülhető gólokat kaptunk. Helyzetünk nem volt, lehetőségecskékkel ezen a szinten már nem lehet előrébb jutni.”

Ő nem fogta a pályára a tompa játékukat, mert tudni kell azt, hogy novemberben már nem biliárdasztalon kell játszani. Egy nappal a meccs előtt nem edzettek a pályán, amire lehetőség lett volna.

Úgy összegzett Juhász, hogy erőlködés volt, főleg előrefelé, és az utolsó momentumoknál hiányzott a plusz, így pedig képtelenség gólt lőni.

Rovatok