Index Vakbarát Hírportál

Bogdánnak nincs sok mentsége a bekapott félpályás gól miatt

2018. december 6., csütörtök 10:42

Bogdán Ádám karrierje során párszor már kapott kínos gólt, most egy újabbal bővült sorozata, szerdán a félpályáról találtak a kapubjába egy skót bajnokin.

A magyar kapus csapata, a Hibernian a bajnokság utolsó előtti helyen álló klubjával, a St. Mirrennel játszott szerdán. A 15 meccsen csak nyolc pontot szerzett csapat elég hamar előnybe került.

A hatodik percben Adam Hammill a saját térfeléről lőtt kapura, és be is talált a messze kint lévő Bogdán fölött. Érdkesség, hogy korábban Bogdán és Hammill is a Liverpool játékosa volt.

A Hibernian egyenlített az 56. percben, de tíz perc múlva újra hátrányban volt. Az Edinburgh News szerint Bogdán ekkor is hibázott, nem mozdult ki időben egy keresztlabdára. A skót lap fel is veti, hogy Neil Lennon edzőnek kapust kéne váltania. Bogdán ugyan jól kezdett a Hibernianban, de sok a legutóbbi hét meccsen kapott 13 gól.

„Néhány játékossal kevesebben voltunk, azokkal, akik nem végezték a munkájukat, nem teljesítettek, és ez ledöntött minket. Nem fogok senkit megnevezni, mindenki tudja magáról, hogy kivette-e a részét. Megkapták a leteremtést, és ez így helyes. Át kell gondolnunk a munkánkat, és azt, hogyan mennek a dolgok. Ez fájó. Nekem is fáj" – idézte Garry Parker másodedzőt a BBC.

A Hibernian a vereséget szerdán azért elkerülte, 2-2 lett a végeredmény.

Rovatok