Index Vakbarát Hírportál

Fellaini elborult, hajánál fogva rántotta le az Arsenal tinijét

2018. december 6., csütörtök 09:58

Nem volt szerdán jó napja az Arsenal 19 éves francia középpályásának, Mattéo Guendouzinak, a Manchester United elleni Premier League meccsen. A frusztrált hazai játékosok, főképpen Marcos Rojo és a cseréje, Marouane Fellaini faragták.

Még az első félidőben, 1-1-es állásnál Rojo vehemensen vettette magát a labda felé, de már nem érte el azt. Csak a menteni igyekvő Guendouzi lábát tudta elrúgni, rendkívül sportszerűtlenül, akár piros lapot érően, de gy sárgával megúszta Rojo.

Aztán a United-védő a 68. percben öngólt is összehozott, amellyel a vendég Arsenal megszerezte a vezetést. Igaz Lindgard egy perccel később egyenlített, de a 72. percben José Mourinho lekapta a pályáról az argentin védőt, és Fellaini állt be a helyére.

A belga sem kímélte Guendouzit, a 86. percben a hajánál fogva rántotta le az arsenalost, amikor az elvitte mellette a labdát.  Fellaini büntetés nélkül úszta meg az esetet, pedig akár piros lapot is kaphatott volna ezért.

A szabálytalanság miatt a Arsenal-szurkolók eltiltatnák Fellainit, aki jól tudhatja, mit követett el, 2016-ban éppen őt rántották le a hajánál fogva. Robert Huth akkor hárommeccses eltiltást kapott.

A meccs végül 2-2 lett, a Manchester United nem tudott elmozdulni a 8. helyről, az Arsenal az ötödik helyen áll.

aaaaaaaaaaaa

Rovatok