Index Vakbarát Hírportál

Pomper volt fenyőárus, de az tavasszal nem jó biznisz

2018. december 7., péntek 10:29

Pomper Tibor is azon futballisták közé tartozik, akiben több lehetőség volt, és képességei, technikája, tehetsége alapján többre vihette volna.

Most egy hosszú interjút adott a promotions.hu-nak, aminek tételmondata, hogy ő a világ legbecsületesebb futballistája volt, és az ország legjobbja akart lenni.

Karrierje akkor siklott először félre, amikor a Videotonnál (2001 és 2003 között volt a klub játékosa) elvették féléves prémiumát – szivarral a szájában közölte a tulajdonos az öltözőben -, mert lélektelenül játszottak egy gyenge csapat ellen gól nélküli döntetlent.

„Akkor kiábrándultam ebből az egészből, amit magyar focinak hívunk.”

Arról, hogyan adott el meccseket, könyvet fog írni, mert el akarja mondani a sok mocskot, amivel szembesült pályája alatt. Annyit elárult, hogy úgy is volt bunda részese, hogy másnap hetes osztályzatot kapott a Nemzeti Sporttól.

Jelenleg nincs állandó munkája, volt fenyőárus, de tavasszal nem volt jó biznisz, erre gyorsan rájött. Raktáros, takarító, mindent kipróbált. 41 éves, edzői B-licence van, de gyerekekkel nem foglalkozna szívesen.

Rovatok