Index Vakbarát Hírportál

997 perc után talált be Lukaku az Old Traffordon

2018. december 8., szombat 18:25

A Manchester United nagyon simán, 4-1-re győzte le a Fulhamet a Premier League 16. fordulójában. Romelu Lukaku 997 perc után talált be tétmeccsen az Old Traffordon, az Arsenal egy ollózós góllal szerezte meg a három pontot. 

A José Mourinhóval állítólag megint összeveszett Paul Pogba nem kapott helyet a kezdőben, ennek ellenére (vagy talán épp emiatt) kiválóan játszott a Manchester United. A hazai csapat 28 perc alatt gyakorlatilag eldöntötte a találkozót Ashley Young és Juan Mata góljaival, a 43. percben pedig Romelu Lukaku is betalált.

Március óta ez volt az első gólja a belga klasszisnak az Old Traffordon, 997 percnyi gólcsendet tört meg.

A 67. percben Aboubakar Kamara ugyan szépített, de egy perccel később már emberhátrányba került a Fulham. Bár nem biztos, hogy ennél az esetnél Andre-Frank Zambo Anguissa érdemelte volna a lapot (a második sárgáját kapta meg).

A 80. percben még Rashford is gólt szerzett, beállítva a 4-1-es végeredményt. 

ÖF

A dobogóért küzdő Arsenal is szombat délután lépett pályára, hazai pályán fogadta a Huddersfieldet. A kiesőjelölt azonban meglepően jól tartotta magát, a hazaiak csak a 83. percben tudták megszerezni a győztes gólt Lucas Torreira parádés megmozdulása után.

 Az Arsenal végül 1-0-ra győzött és feljött a tabella harmadik helyére. A forduló további eredményei:

Forduló

Rovatok