Index Vakbarát Hírportál

Dembelé most vagy 3 napig nem megy edzésre

2018. december 12., szerda 11:08

Ousmane Dembelé notorius késő a Barcelonánál, egy hónapja, az Inter elleni idegenbeli meccs után elfelejtett edzésre menni, órákig azt sem tudták, hol van. Később gyomorfájásra panaszkodott, persze ezt nem vették be, a franciát kihagyta az edző a következő bajnokira. (Kikaptak 4-3-ra, ráadásul otthon.)

Dembele szombaton gólt lőtt és gólpasszt adott az Espanyol elleni 4-0-on, vasárnap egy kicsit újra elkésett az edzésről: két órát. A többiek már végeztek, amikor megérkezett, egyedül kellett edzenie.

A keddi BL-meccsről azért már nem hagyta ki Valverde edző, viszont a hírek szerint 100 ezer euróra megbüntették. Ne féltsük a srácot, ez kábé ötnapi keresete.

Lényeg a lényeg, Dembele a Tottenham ellen nem csak hogy játszhatott, de kezdett is, és a 7. percben szólózott egy ekkorát:

Dembele gólja a Spursnek

Meg fog javulni, ha edzés nélkül is ilyet tud?

Csak remélhetik a Barca-vezetők, akik a napokban állítólag már azon is elgondolkoztak, hogy biztosra mennek, és az edzőtáborba költöztetik a világbajnokot.

Csak a rend kedvéért, mi történt a gólnál: Dembele egyszerűen elvette szegény Walker-Peterstől - 2. meccsét játszotta a BL-ben - a labdát, aztán szinte átlépett rajta, úgy futotta le, a visszaérő Harry Winkset a visszacsellel kirepítette a pályáról, majd ballal a kapuba lőtt.

Ezzel a góllal vezetett a Barca egészen a 85. percig. A vége 1-1, a Barca már kezdéskor csoportelső volt, az iksszel a Spurs is ment vele tovább.

Dembele a folyamatos fegyelmezetlenségei és többszöri mellőzése ellenére nem rossz számokat tud felmutatni: utóbbi 9 meccsén van 4 gólja és 6 gólpassza.

Rovatok