Index Vakbarát Hírportál

Addig cicáztak Quaresmával, míg valakit agyonrúgott

2018. december 14., péntek 15:59

Ricardo Quaresma, a Besiktas portugál válogatott szélsője brutálisan kemény szabálytalansággal büntette, hogy a malmői játékosok cicázni kezdtek vele. A pillanatra eszét vesztő portugál azonnal piros lapot kapott tettéért, nehéz helyzetbe hozva továbbjutásért küzdő csapatát. 

A hazai pályán játszó Besiktasnak a döntetlen is elég lett volna a svéd Malmö ellen az Európa Liga I csoportjából való továbblépésre.  A minimális célitűzés teljesítésével nem is volt  különösebb gondja a törököknek , egészen az 51. percig. E kkor azonban Marcus Antonsson megszerezte a svédeknek a vezetést, ami a jelek szerint különösen Quaresma idegeit  viselte meg.

A portugál ugyanis bő 10 percre rá kiállíttatta magát egy teljesen felesleges, ám annál indulatosabb szabálytalansággal, miután megelégelte, hogy a Malmö játékosai kipasszolják. Persze az is lehet, hogy  csak nagyon nem neki találták ki a letámadást.

A mérkőzés végeredménye maradt 1-0 a Malmö javára, így a svédek jutottak tovább második helyen a csoportből, míg a Besiktas kiesett az Európa Ligából. 

Rovatok