Index Vakbarát Hírportál

Csak ráijeszteni tudott az Atléticóra a Valladolid

2018. december 15., szombat 19:49 | aznap frissítve

Jól ráijesztett az Atlético Madridra a Valladolid szombaton, de hiába álltak fel a második félidőben kétgólos hátrányból, Griezmann a 80. percben mégis eldöntötte a meccset a madridiak javára, a 3-2–es győzelemmel pedig a fővárosi csapat beérte a tabellán a listavezető Barcelonát.

Az első fél órában abszolút dominálta a játékot az Atlético, ezt pedig gólra is váltották: a madridi csapat a félpályán szerzett labdát, innentől pedig mindössze három passzra volt szükség ahhoz, hogy az el is jusson Kalinichez, ő pedig nem hibázott a kapu előtt.

Az első félidő hosszabbításában aztán Griezmann lövésébe ért bele kézzel az egyik hazai védő a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig némi videózás után meg is ítélte a tizenegyest, amit a francia csatár magabiztosan értékesített, így a szünetre már 2-0–s vezetéssel mehetett az Atlético.

A második félidőben aztán alig több mint tíz perc kellett a Valladolid szépítő góljához, ahol Calero egy szöglet után fejjel volt eredményes, a 63. percben pedig ki is egyenlített a hazai csapat, miután egy újabb szöglet után a labda Saúlról a saját kapujába pattant.

Szűk negyed órával később aztán ismét a vendégek örülhettek, egy szöglet után ugyanis a Valladolid védőinek a nagy kavarodásban nem sikerült tisztáznia, így a labda Griezmannhoz került, aki ismét vezetést szerzett a csapatának. Innen aztán már nem sikerült újra szépítenie a hazaiaknak, így az Atlético fontos győzelmet aratott, és beérte a tabellán a vasárnap pályára lépő Barcelonát.

A többi szombati meccsen

tabella

Rovatok