Index Vakbarát Hírportál

Eriksen az utolsó pillanatban mentette meg a Tottenhamet

2018. december 15., szombat 19:14

A tabellán harmadik Tottenham hiába volt egész végig nyomasztó fölényben a kiesés elől menekülő Burnley ellen, végül csak Christian Eriksen 91. percben lőtt góljával tudta legyőzni 1-0–ra a vendégeket.

A Burnley az esélytelenek nyugalmával várhatta a meccset, és végig érezhető is volt, hogy mekkora a különbség a két csapat között, de hiába lőtt rengeteget kapura a Tottenham, és hiába birtokolta szinte folyamatosan a labdát, sokáig egyetlen gólt sem sikerült összehozniuk.

A hosszabbításban aztán Christian Eriksen mentette meg a hazaiakat: egy felívelt labda után középen Kane birkózott kicsit a védőkkel, akik teljesen megfeledkeztek az érkező dánról, aki így gyakorlatilag zavartalanul bombázhatott kapura.

A többi meccsen az utóbbi időben rettenetesen teljesítő Crystal Palace némi meglepetésre legyőzte a Leicestert, a Watford pedig nagyon izgalmas meccset játszott a Cardiff Cityvel, amin 3-0–ra is vezettek, de a Cardiff visszajött a meccsbe, így az utolsó pillanatig kiélezett volt a küzdelem. Ahogy arról korábban írtunk, a City is nyert, ezzel visszaelőzte a vasárnap pályára lépő Liverpoolt a tabellán.

tabella

Rovatok