Index Vakbarát Hírportál

Nagy balhé lett Szalai Ádám becseréléséből

2018. december 17., hétfő 10:09

A horvátok világbajnoki ezüstérmes csatára, Andrej Kramaric nagyon szomorú volt a hétvégi lecserélése után. A Hoffenheim támadójának 63. percet adott edzője, Julian Nagelsmann, és Szalai Ádámot küldte be a helyére, aki a csere hangos utóéletéről persze semmit sem tehet.

A meccs gól nélküli döntetlennel végződött a második helyezett Gladbachhal szemben, Kramaric pedig az öltözőben mesélte el, miért volt feldúlt.

Sorrendben kilenc meccsen gólt lőtt, hetet klubjában - nemcsak a bajnokikat, a BL-meccseket is beleszámolták -, kettőt a válogatottban, ilyen sorozatra csak az argentin Lionel Messi volt képes. Tíz meccses rekordot pedig eddig csak Cristiano Ronaldo mutatott fel.

"Ők földöntúli lények, én nem vagyok az. De ha törött lett volna az egyik lábam, akkor is megadom az esélyt arra a hátralévő fél órában, hogy még egyszer betaláljak. Ilyen esélye egyszer van az embernek az egész életében. Az edzőm viszont nem így látta, lecserélt" - panaszkodott a 27 éves Kramaric.

Edzője, a 30 éves Julian Nagelsmann nagyon sajnálta a történteket, és elnézést kért, sejtése sem volt arról, hogy ilyen rekord küszöbén van a játékosa.

"Ha szólt volna valaki, másként döntök. De mit tegyek, nem mondta senki. Átöleltem és bocsánatot kértem tőle" - indokolt a tréner a Bildben.

Rovatok