Index Vakbarát Hírportál

Ilyen ostoba futballistát még nem küldtek le

2018. december 18., kedd 12:41

A Club América nyerte a mexikói futballbajnokság nyitószakaszát. A döntő pénteki első mérkőzésén 0-0-s döntetlent játszott a Cruz Azullal, a vasárnapi visszavágón Edson Álvarez duplájával 2-0-ra győzött. A hazai csapatból, a Cruz Azulból kiállítottak egy játékost, de így is 11-en fejezték be a meccset.

A mérkőzés már 87. percben járt, amikor az América még csak 1-0-ra vezetett. A játékvezető szabadrúgást ítélt a Cruz Azulnak, de a labda nehezen jutott vissza hozzájuk. A partvonal mellett melegítő Gerardo Flores gondolt egy nagyot, és a pályára rohant, hogy mielőbb visszaszerezze a labdát. Közben az egyik America-játékost fel is lökte.

Természetesen már a berohanás is kiállítást ér, így a játékvezető jogosan mutatta fel neki egyből a piros lapot. Álvarez a második, mindent eldöntő gólt három perccel az eset után rúgta be.

Tizenharmadik bajnoki címével a Club América a legeredményesebb Mexikóban a profi érában, eggyel előzi meg a Chivas Guadalajarát. Legutóbb 2014-ben ünnepelhetett bajnoki címet.

Rovatok