Index Vakbarát Hírportál

Messi 30 mezt küldött a horvát válogatottnak

2018. december 18., kedd 09:02 | aznap frissítve

Domagoj Vida, a horvát válogatott védője mesélt a 24Sata című horvát lapnak arról, hogy Lionel Messi, a Barcelona sztárja, harminc dedikált argentin válogatott mezt küldött csapattársán, Ivan Rakiticen keresztül a horvát válogatott tagjainak. Az argentint lenyűgözte a horvátok vb-n mutatott játéka és azt üzente, ők voltak a legjobbak a tornán.

A lap egy hosszabb riportot közölt a január óta a Besiktasban futballozó játékossal, aki Messi mezein kívül arról is beszélt, hogy karrierje legfontosabb állomása volt a világbajnokság, illetve úgy döntött, hogy feketesertés-telepet nyit szülőföldjén, Viljevsko Crete-ben

A vb-n éppen egy csoportban volt a két válogatott, és a horvátok 3-0-ra nyertek az argentinok ellen. De Vida annyira babonás volt, hogy ugyanabban a mezben akarta végigjátszani a vb-t, így Messivel elmaradt a csere. Ekkor kérte meg Rakiticet, hogy szerezzen neki, de arra nem gondolt, hogy az argentin egyből harmincat küld.

Vida mesélt arról is, hogy a Barca másik sztárjától, Iniestától már van, még a 2016-os Eb-n jutott hozzá, amikor a horvát-spanyol meccset megnyertek a horvátok.

Vida és a sertések

Vida mesélt a sertéstelepről is, elmondta, az őshonos fajból jelenleg 200 példánya van, de majd szeretné, ha tovább bővíthetné a vállalkozását, amelyet természetesen jelenleg csak távolból tud irányítani munkatársain keresztül. Bár a felesége szeretné, hogy a karrierje után Zágrábban telepedjenek le, a futballista szerint valahogy majd meg fognak egyezni.

Rovatok