Index Vakbarát Hírportál

Arsavin két nőbe karolva támolygott ki a sztriptízbárból, aztán lóra ült

2018. december 19., szerda 21:02

A visszavonuló profi labdarúgók számára gyakran okoz nehézséget felvenni a civil élet ritmusát. Ennek újabb ékes példáját szolgáltatta Andrej Arsavin, az elmúlt évtizedek valószínűleg legjobb, alig több, mint 1 hónapja visszavonult orosz labdarúgója.

A 2009-2013-ig az Arsenalban játszó, pályafutását a kazah Karjat Almati színeiben Eppel Márton és Elek Ákos csapattársaként befejező játékos azzal okozott botrányt hazájában, hogy kedden a hajnali órákban két nőbe kapaszkodva tántorgott ki Szentpétervár egyik elit sztriptízklubjából, majd felült egy ott álldogáló kibérelhető lóra, és távozott.

Míg a hír hallatán az olvasók világszerte azon döbbentek meg, hogy miért lehet egy sztriptízbár előtt lovat bérelni éjnek éjjelén, addig Oroszországban az okozott általános felháborodást, hogy a 37 éves egykori sportoló közismerten házas. Ráadásul felesége azzal szerzett magának ismertséget nem olyan rég, hogy ujjainak levágásával fenyegetett meg egy kazah modellt, akivel lefényképezték férjét.

Alisa Arsavin ezúttal sokkal visszafogottabban reagált, és egyszerűen felfüggesztette valamennyi nyilvános profilját a közösségi oldalakon "míg az ügy lecsendesedik".

Ami az ügy részleteit illeti, Arsavin az orosz lapok szerint meglehetősen ittas állapotban, két ismeretlen nőbe karolva bukkant elő a Maximus nevű klubból, majd az állat gazdájával folytatott rövid megbeszélést követően felült a bejárat előtt álló, kibérelhető hátaslóra és elléptetett az éjszakába. A távozás módjának macsóságából egy kicsit levon, hogy eközben a lovat a gazdája vezette kötőszáron. Cserébe viszont az út során egy rendőr is megállította őket – Arsavin persze gyorsan elsimította a dolgot –, illetve a gazda állítása szerint a volt sztárjátékos végül nem fizette ki a neki járó35 eurós bérleti díjat.

Arsavin november 11-én jelentette be visszavonulását, és a Zenit alkalmazásában kezdett neki a civil életnek. Első feladata a klub labdarúgó-akadémiájának megújítása.

Rovatok