Index Vakbarát Hírportál

Lehet pimasz, aki ilyen szemtelen gólt tud?

2018. december 20., csütörtök 11:40

2-0-ra verte, ráadásul idegenben a Spurs az Arsenalt, és jutott a Ligakupa elődöntőjébe szerda este. Elég sima meccs volt, Szon lőtte az első, Dele Alli a második gólt.

Utóbbi zseniális találat, már az előkészítés is pazar Harry Kane-től, ahogy meg Dele beemelte, egyenesen szemtelenség, lezser klasszismozdulat. Jól pattant mondjuk a labda, miután átvette, ezt használta ki a középpályás.

A meccs itt nagyjából el is dőlt, Dele Allinak viszont még akadtak kalandjai. Megdobták egy műanyag flaskával, mire ő visszafordult, és 2-0-t mutatott az ujjaival a tribünnek.

Innentől persze még jobban utálta a hazai közönség, és hogy az érzés kölcsönös, Dele bizonyította még egy pimaszsággal. Méteres lesen lépett ki, a bíró fújt, de ő nem állt meg, kapura vitte a labdát: újabb zseniális mozdulattal a labdával együtt ugrotta át Petr Cech kapust, aztán már hozzá sem ért, hagyta, hogy kapuba guruljon a labda.

Önnek belefér ennyi pimaszság?

  • 1057
    Elnézem, mert milyen gólt lőtt
  • 444
    Nagyobbat löktem volna rajta
  • 410
    Nem, sose szabad hergelni az ellent

Granit Xhaka be is sokallt ettől, meglökte Dele Allit, aki értetlenkedett, hogy ő még a sípszót se hallotta. A bírótól azért megkapta a kiérdemelt sárgát az angol válogatott támadó.

A Chelsea ellen folytathatja a januári elődöntőben, az újabb londoni rangadóból kettő is lesz, az már visszavágós párharc.

UPDATE: Csütörtök délben a londoni rendőrség közölte, a fejbedobás miatt vizsgálat indult, az Arsenallal együttműködve próbálják kézrekeríteni a vétkes nézőt.

Rovatok