Index Vakbarát Hírportál

A Milan egy újabb kínos pofonba szaladt bele

2018. december 22., szombat 17:31

Szombat délutáni hazai meccsén a Napoli nyert, és maradt második, az AC Milan viszont kikapott, és a negyedikről az ötödik helyre csúszott vissza az olasz futballbajnokság 17. fordulójában.

A nápolyiak a szünet előtt, az első félidő hosszabbításában esett Albiol-fejesgóllal szereztek vezetést, amely aztán győztes gólt volt az alsóházi SPAL ellen.

A milánóiak odahaza fogadták a Fiorentinát, amely a 73. percben Chiesa révén gólt ért el, és elvitte a három pontot.

A Sassuolo-Torino meccsen a vendégek jutottak előnyhöz az 55. percben, a házigazdák a 92. percben egyenlítettek. A Torinónak még volt válasza, de a 94. percben esett találatot a játékvezető a videobírós felvétel visszanézése nyomán les miatt érvénytelenítette.

A Chievo egyenlítő gólját a 39 éves Sergio Pellissier szerezte a 91. percben. A magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám kezdő volt a Bolognában. A 31. percben sárga lapot kapott, de végig a pályán volt az idegenbeli meccsen, amely gól nélküli döntetlennel zárult.

A címvédő és első Juventus Mario Mandzukic góljával 1-0-ra legyőzte a vendég AS Romát A torinóiak egymást követő nyolcadik bajnokijukat nyerték meg, s továbbra is veretlenek az idényben a Serie A-ban.

Serie A, 17. forduló:

Rovatok