Index Vakbarát Hírportál

Mourinho után a United tükörsimán nyert

2018. december 22., szombat 21:06

A Manchester United 5-1-re nyert a Premier League 18. fordulójában, a Cardiff City otthonában. José Mourinho távozása és Ole-Gunnar Solksjaer kinevezése után nagyon sima sikert aratott. Az MU 2013 májusa, a West Bromwich elleni meccs óta nem rúgott ennyi gólt, akkor még Sir Alex Ferguson ült a kispadon.

Nagyon felszabadultan játszott a manchesteri csapat és már a 3. percben vezetést szerzett. Marcus Rashford talált be. Ander Herrera növelte a 29. percben kettőre az előnyt, majd egy furcsa 11-essel szépített a Cardiff. Egy láthatóan vállal lekezelt labdát véltek a játékvezetők kezezésnek.

A legszebb gólt a 41. percben szerezték, amikor egy hihetetlen gyors és kipasszolós játék végén Martial szerzett gólt.

A második félidőben sem kényelmesedtek el, bár már akkor nem volt akkora az iram. Ennek ellenére erre a játékrészre is jutott két gólt. Mind a kettőt Lingard szerezte, előbb az 57. percben 11-esből, majd az utolsó percben Paul Pogba zseniális kiugratása után.

Összességében egy nagyszerű Manchester Unitedet lehetett látni, amely minden gátlás alól felszabadulva vitte sikerre a meccset. A megbízott edző, Ole-Gunnar Solksjaer ezzel győzelemmel mutatkozott be a kispadon.

aaa

A futball egy hihetetlen egyszerű játék, ha olyan játékosaid vannak. Nekünk fantasztikus játékosaink vannak, akik magas szinten űzik ezt a játékot.

mondta a meccs után Solksjaer.

Premier League, 18. forduló:

pénteken játszották:

vasárnap játsszák:

Rovatok