Index Vakbarát Hírportál

Őrült nagy bombagóllal kapott ki a Man City

2018. december 22., szombat 18:28 | aznap frissítve

A Premier League 18. fordulójának egyértelműen a Liverpool a nyertese. A bajnokság még veretlen Klopp-csapat már négy ponttal vezet, miután szombat délután a Manchester City, sőt a Chelsea is kikapott, ráadásul mindkettő hazai pályán.

A Manchester City végig uralta a meccset a Crystal Palace ellen, sőt még a vezetést is megszerezte. Ilkan Gündogan a 27. percben szerzett vezetést. De jött a meccsen háromszor kapura lövő és abból három gólt elérő Crystal Palace első gólja. A 33. percben Jeffrey Schlupp talált be.

aaaaa

Kettő perccel később pedig már a fővárosi csapatnál volt az előny. A Tottenham korábbi tehetsége, Andros Towsend lőtt akkora gólt, amelyet maga sem akart elhinni. A már 27 éves játékosa az elmúlt egy hónapban harmadszor volt eredményes.

A Crystal Palace aztán lőtt még egyet, a City szépített, de ez akkor is nagyon kínos, hiszen a Crystal Palace szeptember 15-e után először tudott idegenben bajnoki meccset nyerni. Ebben a szezonban csak a Huddersfieldet és a Fulhamet sikerült idegenben legyőzni.

Nem kis meglepetésre, a Chelsea sem tudott otthon nyerni. Maurizio Sarri csapat hiába volt végig fölényben, a Leicester James Vardy góljával 1-0-ra nyert. A csatár 250. meccsét játszotta csapatában, és a 95. gólját szerezte, a Premier League ebben az idényében a hatodikat.

aaaaa

A Manchester City ebben a szezonban először, a Chelsea pedig 12 meccs után kapott ki hazai pályán.

Premier League, 18. forduló:

később:

korábban:

pénteken játszották:

vasárnap játsszák:

Rovatok