Index Vakbarát Hírportál

Iniesta: Messi remek középpályás lesz majd

2018. december 24., hétfő 18:09

Visszavonulása után edzősködni kezdene a jelenleg a japán Vissel Kobénál futballozó Andrés Iniesta, aki következő munkájával elsősorban a Barcelonának adna vissza abból, amit ő kapott 22 év alatt a klubnál.

A Barcelonával kilencszeres bajnok, négyszeres BL-győztes, a spanyolokkal világbajnok és kétszeres Európa-bajnok középpályás egy interjúban beszélt arról, hogy mindenképp szeretne edző lenni, az viszont egyáltalán nem élet-halál kérdése, hogy a Barcelona kispadjára üljön le.

A 34 éves játékos egészen pontosan úgy fogalmazott a Mundo Deportivónak adott interjúban, hogy nem mondja, hogy nem szeretne korábbi csapata vezetőedzője lenni, de elsősorban nem ez foglalkoztatja. De ha rajta múlik, visszatérne a csapathoz, hiszen náluk otthon érzi magát.

Az interjúban beszélt a jövőre 32 éves Lionel Messi helyzetéről. Úgy látja, hogy az argentin idővel hátrébb húzódik majd, és a középpályán kezd el játszani, ahol ugyanolyan kiváló lesz, mint bármely más poszton lehetne. „Messi azt csinál, amit akar. Bármilyen poszton a világ legjobbja lenne” – zárta rövidre Iniesta, aki szerint csak az a fontos, hogy Messi azt csinálja, amit szeret.

Rovatok