Index Vakbarát Hírportál

Egyre mélyebb gödörben a Milan

2018. december 26., szerda 14:53

Frosinone-Milan meccsel vette kezdetét a Serie A 18. fordulója. A milánóiak voltak a mérkőzés favoritjai, de nem bírtak a bajnokság 19. helyén lévő Frosinonéval, így már négy meccs óta nyeretlen Gennaro Gattuso csapata.

A Milan győzelmi kényszerben lépett pályára, ugyanis a negyedik, még Bajnokok Ligáját érő helyen lévő Lazio egy pontos előnnyel várhatta a fordulót. Azonban hiába támadtak többet a vendégek, csak a videóbírónak köszönhették, hogy nem a kiesőjelölt vezetett az első félidő után.

A gól önmagában teljesen szabályos volt, azonban az akciót megelőző labdaszerzés már nem, így a bíró végül érvénytelenítette a találatot.

A második félidőt is a Milan dominálta, de a kapu előtt rendre elfogyott a tudomány. Pedig még a 88. percben is volt lehetőség a gólszerzésre, de a hat meccse gólképtelen Higuain csúnyán kapu fölé lőtte a labdát.

A Milan jelenleg 28. ponttal ötödik a bajnokságban, de az egy meccsel kevesebbet játszó Sampdoria még megelőzheti. A Frosinone 10 pontos, minimum négy pontra a bennmaradást érő 17. helytől.

ÖF

Rovatok