Index Vakbarát Hírportál

A Tottenhamet négy perc alatt összetörték

2018. december 29., szombat 18:22

A Premier League 20. fordulójában a Tottenham Hotspur 3-1-re kikapott Wolverhampton Wandererstől, és ezzel el is veszítheti második helyét.

A Tottenham az előző két fordulóban eléggé megszórta az ellenfeleit, az Evertont 6-2-re, az AFC Bournemouth-t 5-0-ra verte, a Wolverhamptonnak tehát volt mitől tartania.

A PL tizedik helyén álló csapat a 22. percben hátrányba került, labdaszerzés után kontrázott a Tottenham. Kane akár passzolhatott is volna, de ő egyedül megoldotta a helyzetet, a 16-osról szerzett látványos gólt. 

A Wolverhampton a 72. percben egyenlített, Boly fejelt könnyedén kapuba egy szöglet után. A Tottenham a döntetlent sem tudta megőrizni, 83. percben Raul Jimenez kapott jó labdát a 16-osnál, és hiába volt a közelében négy védő, valahogy el tudta gurítani. A lövés Lloris kapust is meglepte, így csorgott be a jobb alsó sarokba.

Négy perccel később Hélder Costa vitte be a kegyelemdöfést, a Wolverhampton megkontrázta a Spurst, a portugál támadó jól ugrott ki, majd estében is a kapuba talált.

A Tottenham az előző fordulóban szerezte meg a második helyet, egy pont előnye volt a Manchester Cityvel szemben, ami most könnyen elfogyhat és még a negyedik Chelsea is feljöhet Kane-ékre.

A Leicester City 

Stat:

Premier League, 20. forduló:

    
Liverpool-Arsenal 18.30
vasárnap játsszák:
Crystal Palace-Chelsea 13.00
Burnley-West Ham United 15.15
Southampton-Manchester City 15.15
Manchester United-Bournemouth 17.30

Tabella:

Rovatok