Index Vakbarát Hírportál

Tök oké, hogy szétdobálták a buszunkat, sőt

2018. április 5., csütörtök 10:40

Megváltoztatták az utolsó pillanatban a Manchester City buszának útvonalát a Liverpool elleni BL-negyeddöntő előtt, így a Pool-drukkerek között kellett elhaladnia a futballistákat szállító járműnek.

"Mondták a rendőrök, hogy ez lesz, bár nem tudom, hogy miért engedték" - idézte a Guardian Pep Guardiola City-edzőt, aki arra célzott, tudták, hogy az ellendrukkerek dobálni fogják a buszt.

Meg is tették, a busz első ajtajának ablaka bezúzódott, két rendőr megsérült az akcióban.

A meccset 3-0-ra nyerte a Liverpool, de a citysek nem mentegetőztek a busztámadással. Sőt, Kevin De Bruyne kissé meglepően nyilatkozott.

Rendben volt ez a dolog. Engem nem zavar, ha ezt csinálják a drukkerek, az én csapatom szurkolói is csináltak már ilyet, és jó érzés volt. Ablakot talán nem kéne törni, de nekem ez oké, amíg senki nem sérül meg. A játékosoknál ez nem oszt nem szoroz. Amíg az erőszakot vissza tudják fogni, az ilyesmivel semmi baj nincs.

A csapatkapitány Vincent Kompany annyiban csatlakozott De Bruynéhez, hogy az attak semmilyen hatással nem volt rájuk, játékosokra, láttak már ilyet.

Nem volt ilyen megértő a City-menedzser Guardiola barátja, a volt világklasszis pólós, Manel Estiarte, aki edzőként dolgozik a Citynél, és videót készített a buszból.

Rovatok