Index Vakbarát Hírportál

Beperelték Sergio Ramost egymilliárd euróra

2018. május 29., kedd 11:23

A Real Madrid végül könnyedén, 3-1-re győzte le a Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjében. Azonban az első félidőben, még 0-0-ás állásnál Sergio Ramos csúnyán lerántotta az egyiptomi Mohamed Szalahot: az esetnek sérülés lett a vége, a liverpooli csatárnak pedig még a világbajnoksága is veszélybe került.Arról lehet vitatkozni, hogy ez mennyire volt szándékos (mi is megtettük), ezzel együtt is sokaknál nagyon kihúzta a gyufát a Real Madrid spanyol védője.

Egy egyiptomi ügyvéd beperelte egymilliárd euróra, illetve 450 ezren írtak alá egy online petíciót, hogy büntessék meg a sportszerűtlen viselkedéséért.

Az egyiptomi ügyvéd, Szada el-Balad egymilliárd eurós (318 milliárd forint) kártérítési pert indított Sergio Ramos ellen. Szerinte Ramos szándékosan okozott sérülést, amivel nem csak Szalahnak, de Egyiptomnak is komoly károkat és fájdalmakat okozott.

Ramosnak természetesen nincs egymilliárd eurója (de még száz se nagyon, olyan 80 millióra becslik a vagyonát), a realitásokat nézve pedig el-Balad már egymilliónak is biztosan nagyon örülne. Egyébként nem tartaná meg a pénzt, hanem egy egyiptomi segélyszervezetet támogatna vele.

Itt még azonban nincs végük a spanyol védő elleni támadásoknak, a change.org nevű oldalon ugyanis petíciót indítottak ellene, amiben arra kérik az aláírók az európai (UEFA) és a nemzetközi (FIFA) szövetséget, hogy a felvételek alapján tegyenek valamit a Ramos és a hozzá hasonló hasonló játékosok ellen.

Rovatok