Index Vakbarát Hírportál

Hazard pazar góllal került közelebb a Realhoz

2019. április 4., csütörtök 08:47

Olivier Giroud, Eden Hazard és Ruben Loftus-Cheek góljával egy bő óra alatt lelépte a Chelsea a Brightont a Premier League 32. fordulójában lejátszott meccsen, szerdán.

Nehéz eldönteni, melyik találat volt a legtechnikásabb. Giroud a 18 éves Hudson-Odoi passzából egy szenzációs érintéssel juttatta a kapuba a labdát kezdésképp.

Majd jött Hazard pimasz csele, aztán a csavarás.

Loftus-Cheek elegánsan tekert lövésére aztán végképp nehéz jelzőket találni.

A meccs legjobbja Hazard volt, aki az újjáépülő Real Madrid talán legnagyobb nyári kiszemeltje. A gól csak még inkább meggyőzhette Zidane Real-edzőt, hogy jó felé tapogatózik, ráadásul Hazard klasszisát szezonbeli számai is alátámasztják.

A Premier League-ben:

A 28 éves Hazard többször utalt rá, hogy a nyáron váltani szeretne, de helyzetét nehezíti, hogy a Chelsea-t kizárták az átigazolásokból, így ha őt elengedik, senkivel sem pótolhatják jövő nyárig. A támadó ára 120-150 millió euró körül lehet.

A Chelsea a 3-0-s győzelemmel versenyben maradt a BL-es helyekért, az ötödik helyen ugyanannyi pontjuk - 63 - van, mint a már BL-pozíciós, negyedik Arsenalnak, igaz a másik londoni csapat egy meccsel kevesebbet játszott. A Tottenham a harmadik 64 ponttal.

Rovatok