Index Vakbarát Hírportál

Icardi összebarátkozhatott Messivel, ott a bő keretben

2018. május 15., kedd 10:32

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli kihirdette bő, 35 fős keretét a 2018-as világbajnokságra, ahol az olasz Interben játszó Mauro Icardi neve is szerepel. Ez azért érdekes, mert a korábbi argentin válogatott Hernán Crespo szerint Icardi azért nem lesz ott a vb-n, mert nem Lionel Messi barátja.

Icardival kapcsolatban tényleg voltak kérdőjelek, pedig 33 meccsen 28 gólt lőtt a Serie A-ban. Ennek ellenére azonban aligha pont a Messivel való kapcsolata miatt mellőznék őt a válogatottban (eddig négy meccsen 186 percet játszott): egy hozzá hasonló befejezőcsatár nem biztos, hogy illene a mostani rendszerbe, ráadásul az sem segít a megítélésén, hogy 2014-ben miatta vált el a háromgyerekes Wanda Nara és a korábban szintén argentin válogatott Maxi López.

Egyébként lehet, hogy nem ártana kipróbálni valami újat csatárposzton. Gonzalo Higuaín kihagyott ziccerein és büntetőin például már elment egy világbajnokság és két Copa América, Messi pedig még mindig nem nyert semmit a válogatottal.

Rovatok