Index Vakbarát Hírportál

Eldurrant az agyam, amikor odajöttek mutogatni

2018. június 24., vasárnap 14:19 | aznap frissítve

A 2-1-es vereségük ellenére a svédek még továbbjuthatnak a csoportjukból, igaz lényegesen jobb esélyekkel várták volna a Mexikó elleni utolsó csoportmeccset, ha döntetlent játszanak szombat este a címvédő Németországgal.

"Brutális érzelmileg, ami történt. Ez a legrosszabb, ami a labdarúgásban történhet, az utolsó lövésből kapsz egy gólt. Előtte megmutattuk, erős csapat vagyunk, voltak esélyeink arra, hogy a magunk javára fordítsuk a meccset. Kihagytuk, és kaptunk egyet az utolsó pillanatban" - mondta Janne Andersson a meccs után.

Kitért Berg tizenegyesgyanús esetére is, de nem ragozta túl, annyit mondott, még jobb esélyeik lettek volna, ha büntetést kap már akkor a második félidőben végül második sárgával kiállított Boateng.

Andersson kicsit hevesebb volt, amikor a meccs utáni esetről kérdezték.

"Odajön egy ember a másik kispadról, és elkezd mutogatni, mint egy elvakult, mámoros szurkoló. Mi a tisztelet? Biztos nem ez. Nem szabadott volna odajönni és mutogatni, eldurrant utána az agyam, na. Szomorú is vagyok, hogy ilyen jeleneteket láthattak utána, ahelyett, hogy békén hagytak volna."

Mint később kiderült, a németek irodavezetője, Georg Behlau nem bírt magával, és ő gesztikulált leginkább.

Zárszóként elmondta még, úgy fognak hazamenni a világbajnokságról, hogy mindent megtettek, és teljes erőfeszítéssel mennek neki a Mexikó elleni meccsnek.

A németek egyébként, amilyen gyorsan elnézést kértek, és elismerték, nem volt sportszerű a viselkedésük.

Rovatok