Index Vakbarát Hírportál

Messi csak a felesége miatt nem ment még haza a vb-ről

2018. június 26., kedd 13:07 | aznap frissítve

Borzasztóan alakult eddig Argentínának ez a világbajnokság, négy éve döntőztek, most azonban először a vb-újonc Izlanddal ikszeltek – főként Messi kihagyott tizenegyese miatt –, utána pedig a horvátok valósággal megsemmisítették őket, így csak Nigériának köszönhetik, hogy egyáltalán van még esélyük a továbbjutásra.

A rettenetes teljesítmény miatt kritizálják is rendesen a csapatot és Jorge Sampaoli szövetségi kapitányt is, azonban a fő céltábla mégis a csapat szupersztárja, azaz Lionel Messi, aki eddig eléggé halvány teljesítményt nyújtott a vb-n.

Az El Confidencial nevű spanyol lap azt írta, az őt érő rengeteg kritika láthatóan megviselte a játékost, olyannyira, hogy a horvátok elleni vereség másnapján állítólag 

ott akarta hagyni a válogatottat, és csak a felesége győzködésére döntött úgy, hogy mégis marad.

A lap szerint Messi elég nehezen viseli, hogy folyamatosan őt veszik elő a csapat kudarcaiért, és rajta nevet mindenki. Mindez a Horvátország elleni meccs után még inkább felerősödött, ezért jutott el odáig a Barcelona sztárja, hogy feleségének elpanaszolta: nem bírja tovább, és nem érzi úgy, hogy megéri neki tovább folytatni a válogatottban.

Szerencsére egy jó séta a családjával jobb belátásra bírta az argentint, aki így remélhetőleg újult erővel megy majd ki a pályára Nigéria ellen, és végre mutat valamit abból, amire egyébként képes. Egyelőre tehát nem kell nélkülözniük Messit az argentinoknak, de ettől még nagyon valószínű, hogy a világbajnokság után le fogja mondani a válogatottságot.

Rovatok