Index Vakbarát Hírportál

A horvát keménymag a reggelinél is bulizott

2018. július 16., hétfő 12:34 | aznap frissítve

A horvátokat nemcsak azért lehetett nagyon szeretni ezen a világbajnokságon, mert tényleg soha nem adták fel, hanem az őszinte boldogságért is, amivel az ezüstéremnek tudtak örülni a vesztes döntő után.

A vb-döntő lefújásakor természetesen még a mélységes csalódottság látszott a játékosok és a stáb arcán a franciáktól elszenvedett 4-2-es vereség miatt, de az eredményhirdetés után, a szakadó esőben készített csapatképen már sokkal jobb volt a hangulat.

Utána pedig mind a csapat, mind az egész ország önfeledten ünnepelte át az éjszakát.

Sőt, a horvát válogatott keménymagja hétfőn reggel fél kilenc körül még teljes bulihangulatban jelent meg a reggelinél, ahol előadta a Daleka Oblaka nevű, 15 éve feloszlott jugoszláv/horvát formáció Marica című számát. Corluka pedig feltett róla egy csodás videót az Instagramra.

Vannak persze homályos részletek. Például nem tudjuk, hogy Badelj (kalapban), Vrsaljko (nyakba tűrt szalvétával), Kovacic (fejére kötött, majd később a szájában tartott szalvétával), illetve a videót készítő Corluka tényleg a meccs lefújása óta húzta, vagy azért volt valami alvás, és utána sikerült ennyire erősen beindítani a napot. 

És persze kérdés, hol vannak a többiek. Alszanak vagy még mindig buliznak valahol?

Rovatok