Index Vakbarát Hírportál

Az Arsenal tönkreverte a Fulhamet az új év első napján

2019. január 1., kedd 18:30

Két meccset játszottak január 1-én a Premier League-ben. A Leicester az Everton otthonában nyert, az Arsenal pedig otthon ütötte ki a városi riválist, a Fulhamet. Granit Xhaka nyitotta a gólok sorát.

A 75. percben, csereként beálló Aaron Ramsey október 7-e után rúgott gólt, azt is a Fulham ellen 5-1-re megnyert meccsen lőtte.

Alexandre Lacazette idei hetedik gólját szerezte, ebből hármat a Fulhamnek lőtt, az Arsenal eddigi hat, újévi meccséből mindegyiket megnyerte.

A 83. percben Pierre-Emerick Aubameyang állította be a végeredményt, 21. meccsén a 14. gólját szerezte ezzel pedig vezeti a góllövő ranglistát. De csak estig, mert jött a Tottenham és Harry Kane. A Tottenham Hotspur 3-0-ra győzött a Cardiff City otthonában. Mindhárom gól az első szűk félórában esett.  Harry Kane, aki már a harmadik percben a kapuba talált.

arsenal

tottenham

A délutáni meccsen James Vardy góljával a Leicester 1-0-ra nyert az Everton otthonában. Mig a Liverpool szárnyal és veretlenül vezeti a bajnokságot, addig a városi riválisa négy meccse nem tud otthon nyerni. 

leicester

Rovatok