Index Vakbarát Hírportál

Végre leszáll rólam De Gea!

2019. január 4., péntek 11:59

5-1, 3-1, 4-1, 2-0, impresszív sorozatot hoz a Manchester United, mióta kirúgták José Mourinhót, de van játékos, aki így sem elégedett.

Kapusukról, David de Geáról van szó, csapattársa, Ander Herrera árulta el, mekkora megkönnyebbülés volt De Geának, de főleg neki, hogy Newcastle-ben végre nem kaptak gólt.

Nagyon fontos eredmény, különösen Davidnak. Boldoggá akartuk tenni őt, mert kicsit csalódott volt a legutóbbi meccsek után. El kellett viselnem a nyafogását, megőrjített, hogy meg akar végre úszni egy meccset kapott gól nélkül. Ezért különösen örülök, hogy most nem kaptunk egyet se

- idézte az ESPN a spanyol középpályást.

De Geát a legtöbben a világ jelenlegi legjobb kapusának tartják, aki évek óta topszinten teljesít, leginkább neki köszönhető, hogy a United nem süllyedt még mélyebbre Sir Alex Ferguson edző lelépése óta.

Solskjaer érkezésével végre magára talált a csapat, de tény, hogy egy kapus akkor elégedett igazán, ha üresen marad a hálója. De Geával nyolc meccs után történt meg ez újra, legutóbb november 27-én, a Young Boys elleni BL-meccsen nem kapott gólt.

Rovatok