Index Vakbarát Hírportál

Solskjaer: Minden meccset nyerhetünk

2019. január 4., péntek 14:02

Ole Gunnar Solskjaer első négy meccsét megnyerte a Manchester United élén, rajta kívül hasonló kezdést eddig csak egyetlen United-edző tudott összehozni: Matt Busby 1946-ban, akivel később többek között öt bajnoki címet és BEK-et nyert a csapat. A Manchester United idén még versenyben van az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Amikor egy olyan csapatnál dolgozol, mint a Manchester United, akkor győzelmekre számítasz. És amikor megnyersz négy meccset, arra számítasz, hogy a következőn is győzöl. Trófeákat akarunk szerezni, mindegy, hogy milyen sorozatban indulunk. Úgy gondolom, hogy az összes meccsünket megnyerhetjük 

nyilatkozta Solskjaer.

A United jelenleg 16 pontos hátrányban van az első Liverpoollal szemben, a bajnoki győzelemre tehát nincs reális esélye, bár nem lenne teljesen lehetetlen. Legalábbis az 1996-97-es szezonban 12 pontos hátrányból lett bajnok a United Sir Alex Fergusonnal, ráadásul úgy, hogy végül hét pontot vert az összeomló Newcastle Unitedre.  

A Ligakupából már kiesett a MU, a következő tétmérkőzése a Reading ellen lesz az FA-kupa harmadik fordulójában, a hétvégén. A Bajnokok Ligájában február 12-én lesz jelenése, hazai pályán fogadják a PSG-t.

Rovatok