Index Vakbarát Hírportál

Ribérynek valószínűleg ez volt élete legdrágább anyázása

2019. január 6., vasárnap 12:29

Szombaton mi is beszámoltunk arról, hogy Franck Ribéry, a Bayern München középpályása nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szólt vissza az őt kritizáló szurkolóknak.

A dolognak hamar meg is lett az eredménye, a csapat ugyanis bejelentette, hogy komoly bírságot ró ki a játékosára – olvasható a klub honlapján.

Olyan szavakat használt, amit a Bayern München egyszerűen nem tud elfogadni, és amelyeket Franck sem példaképként, sem a Bayern játékosaként nem engedhet meg magának. Tegnap sokat beszélgettem vele, és elmondtam neki, hogy komoly büntetést fog kapni, amit el is fogadott.

– mondta Haszan Szalihamidzsics klubigazgató, hozzátéve, hogy nem a családja védelme, hanem a stílus volt a baj.

A klubigazgató elzárkózott attól, hogy megossza, pontosan mekkora lesz a bírság, de mindenkit biztosított arról, hogy nagyon sok pénzt kell majd fizetnie a játékosnak.

A szurkolóknál egyébként az verte ki a biztosítékot, hogy Ribéry a híres dubaji Nuszr-Et étteremben vacsorázott ahol a Salt Bae néven elhíresült séf szolgált fel neki egy 24 karátos arannyal borított, 1200 eurós steaket.

A francia játékos egyébként a szezon végén nagy valószínűséggel lelép majd a klubtól, amivel nyolcszoros bajnok, ötszörös kupagyőztes, 2013-ban pedig a BL-t is megnyerte, de ezek után lehet, hogy a szurkolók nem erre fognak majd emlékezni vele kapcsolatban.

Rovatok