Index Vakbarát Hírportál

Újabb olasz topcsapat jelentkezett be Nagy Dominikért

2019. január 6., vasárnap 08:39

Olasz sajtóértesülések szerint a Fiorentina után egy másik olasz élvonalbeli csapat, a Genoa is bejelentkezett a lengyel Legia Warszawánál a magyar válogatott Nagy Dominikért – írja a Football Italia.

A lap értesülései szerint a klub Krzysztof Piątek sikerén felbuzdulva újra a lengyelektől venne játékost, a 23 éves magyar középpályás pedig a jelek szerint meggyőzte őket azzal, hogy ebben a szezonban már négy gólnál és hét gólpassznál jár a Legiánál.

Nagy ára nagyjából 4 millió euró körül van jelenleg, de korábban volt már csapat, aki sokallta ezt: a Montpellier is bejelentkezett már a játékosért, de ennyit nem akartak érte fizetni, így hamar meg is akadtak a tárgyalások.

Nagy a múlt héten a bama.hu-nak adott interjúban egyébként megerősítette a Fiorentina érdeklődését, de azt mondta, egyelőre még nem tárgyaltak a csapatával, és hozzátette, hogy nemcsak francia, hanem orosz kérője is van. A játékos ugyanakkor kiemelte, hogy számára az a legfontosabb, hogy játszhasson, így mindenképpen megfontolt, ésszerű döntést akar hozni.

Rovatok