Index Vakbarát Hírportál

Az nem náci karlendítés, csak integettem és kiabáltam

2019. január 7., hétfő 16:17

A Crystal Palace szombaton 1-0–ra verte a Grimsbyt az FA-kupa harmadik fordulójában, a játékosok pedig szokás szerint megünnepelték a győzelmet. Wayne Hennessey, a csapat kapusa nem jött ki túl jól a dologból, egy fotón ugyanis első ránézésre úgy tűnik, mintha náci karlendítéssel pózolna – írja a Telegraph.

A kapus tagadta a dolgot, de eléggé magyarázkodósra sikerült a posztja, amiben azt írta, hogy:

Tegnap este elmentünk kajálni a csapattársaimmal, a helyen pedig készült rólunk egy fotó is, ami előtt elkezdtem integetni a fotósnak, hogy igyekezzen, eközben pedig a számhoz tettem a másik kezem, hogy el is jusson hozzá a hang. Azóta felhívták a figyelmem rá, hogy a képen ez úgy néz ki, mintha karlendítés lenne

– mondta Hennessey, hozzátéve, hogy soha nem tenne ilyet, és bármiféle hasonlóság tisztán csak a véletlen műve.

Ez elsőre még úgy is elég béna kifogásnak tűnt, hogy a kapusnak valószínűleg tényleg esze ágában sem volt náci karlendítéssel ünnepelni, de szerencséjére egy Twitter-felhasználó kimentette.

Robbie Welch fogta magát, és előásott egy képet, ahol Hennessey pont úgy tartja a kezeit mint a szombati képen, csak éppen a futballpályán, a kapuja előtt.

Persze így is akadt, aki azt mondta, hogy az étteremben készült képen az egy náci karlendítés volt, ám a legtöbben egyetértettek abban, hogy ez a tweet gyakorlatilag megmentette a kapus karrierjét.

Ön szerint ez náci karlendítés?

  • 3836
    Ne őrüljünk már meg, dehogyis
  • 1453
    Hogy kéne ezt eldöntenem egy kép alapján?
  • 538
    Egyértelműen igen

Rovatok