Index Vakbarát Hírportál

A Tottenham a leglúzerebb csapat a PL-ben

2019. január 13., vasárnap 20:42 | aznap frissítve

Markus Rashford 44. percében rúgott góljával 1-0-ra nyert a Manchester United a Premier League 22. fordulójának vasárnapi játéknapján. Amióta Ole-Gunnar Solskjaer a manchesteri csapat menedzsere, a United egyszer sem kapott ki, sőt, minden meccsét megnyerte.

Hiába támadott többet és játszott jobban is a Tottenham, a 44. percben eldőlt ez a rangadó is. 

A Spurs idén úgy van ott a dobogón, hogy egyetlen játékost sem igazolt sem nyáron és még télen sem eddig, nem voltak sztárigazolásai, mint az összes többi riválisnak. A Tottenham egymás után a második hazai bajnoki meccsét veszítette el.

Maradt ugyan a harmadik helyen, de távolodva a bajnoki címtől, miközben a sorozatban hatodszor nyerő Man United már csak hét pontra van a Bajnokok Ligáját érő helytől. Amit Mourinho ígért meg a vörösöknek, de Solksjaer fogja valóra váltani.

Az Everton hazai pályán 2-0-ra győzött a Bournemouth ellen az angol labdarúgó A liverpooli együttes góljait Kurt Zouma és Dominic Calvert-Lewin szerezték. Az Everton két vereség után tudott ismét nyerni, a Bournemouth ugyanakkor negyedik egymás utáni mérkőzésén maradt nyeretlen a Premier League-ben.

Premier League, 22. forduló:

Everton-Bournemouth 2-0 (0-0)

ManUTD

Rovatok