Index Vakbarát Hírportál

Kész csoda, hogy nem hordágyon vitték el a Valladolid hátvédjét

2019. január 16., szerda 09:22

1-1es döntetlent játszott egymással kedden a Getafe és a Real Valladolid a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 2-1–gyel a Getafe ment tovább a negyeddöntőbe. A meccs maga nem volt kimondottan érdekes, de még az első félidőben tragikus fordulatot vehetett volna, a Valladolid fiatal hátvédje ugyanis centikre volt attól, hogy egy fejpárbaj után kitörje a nyakát.

A Getafe már a 29. percben vezetést szerzett, miután Ángel büntetőből betalált, tíz perccel később viszont ellenfelük szorította be őket a kapujuk elé. A Valladolid ebből az akcióból végül egy pontatlan beadásig jutott, a felpattanó labdára pedig Foulquier és Salisu is megindultak. 

A labdát ránézésre Salisu akarta jobban, hatalmasat ugrott érte, és sikerült is elfejelnie, így viszont még a levegőben megakadt ellenfelében, és rajta átbucskázva elég ijesztően ért földet.

A fiatal hátvéd épp le tudta tenni, a kezét a leérkezés előtt, így bár a feje érintette a földet, nem fordult a saját teste alá, ezzel pedig valószínűleg egy elég súlyos sérülést úszott meg.

Mellette Foulquiernek is elég nagy szerencséje volt egyébként, hogy a rajta áteső ghánai nem lökte fel őt. A meccset végül egyébként mindketten végigjátszották.

Rovatok