Index Vakbarát Hírportál

Balotelli a Marseille-nél folytatja

2019. január 23., szerda 07:58

Otthagyja a Nice-t, a Marseille-be szerződik a botrányairól is híres Mario Balotelli, aki egy jó szezon után idén nem nagyon mutatott semmit a nizzai csapatnál – írja az MTI.

Az olasz lapok kedden arról cikkeztek, hogy a korábban az Internél, a Milannál, a Manchester Citynél és a Liverpoolban is megforduló olasz csatár a West Hamnél köthet ki, az angolok ugyanis állítólag vele pótolták volna a Kínába távozó Marko Arnautovicot.

A franciáknál ugyanakkor az a hír járta, hogy a korábban is rebesgetett Marseille lesz a végállomás, a L'Équipe pedig végül azt írta, hogy a klub és a játékos mindenben megállapodott egymással, Balotelli pedig már szerdán áteshet a kötelező orvosi vizsgálaton.

Ez utóbbit aztán más források is megerősítették, az ESPN az olaszhoz közeli informátorokra hivatkozva arról ír, hogy 

Az is kiderült emellett, hogy a játékosnak már meg is szűnt a szerződése korábbi csapatával, és pénteken valószínűleg ott lesz a Marseille keretében a Lille elleni bajnokin. Nem túl meglepő egyébként, hogy a Nice megszabadult Balotellitől: az olasz idén mindössze tíz meccsen lépett pályára, és egy gólpasszon kívül mást nem nagyon tud felmutatni.

Balotellinek egyébként a tavalyi év lehetett volna a nagy feltámadása, hiszen több év után ismét behívták az olasz válogatottba, ahol rögtön góllal mutatta meg magát, de szeptemberben már ki is tették a keretből. Nyáron ráadásul volt egy botránya a klubjánál is, túlsúlyosan érkezett meg az edzőtáborba, ami miatt az edző, Patrick Vieira már akkor arra kérte a vezetést, hogy engedjék elmenni a csatárt.

Rovatok