Index Vakbarát Hírportál

Ezt még megbánod!

2019. január 24., csütörtök 11:20

A PSG a hatos nyerőszériával érkező - verték a Lyont, a Monacót és a Marseille-t is - Strasbourgot fogadta szerda este a Francia Kupa nyolcaddöntőjéért játszott meccsen, és 2-0-ra nyert.

Nem igazán Neymar napja volt, nem szerzett gólt, nem adott gólpasszt, sőt rásérült a lábára, így egy óra után le kellett cserélni.

Mégis volt egy pillanata, amikor fetrengések helyett a pályán vágott vissza, amiért szétrugdosták.

A strasbourgos Moataz Zemzezi nem igazán csinált lelkiismereti kérdést abból, hogy állítsa meg a brazilt, a bíró szeme láttára két jókorát rúgott bele, a labdához köze nem volt, bár valószínűleg nem is akarta azt. Neymar szokásával ellentétben nem esett el, továbbment, csak akkor adta meg magát, amikor Zemzezi keményen belépett neki - labdát ekkor már talált, de embert is.

Ezt már a bíró is lefújta, és bár Neymar kicsit felkapta a vizet, leginkább azért ment oda Zemzezihez, hogy tudassa vele, ezt még megbánja: egyértelműen ellenfelére mutatott.

A szabadrúgás után azonnal jött Neymar bosszúja: kedvenc cselét vette elő, a pelés szivárványcselt, amikor a lába közé veszi a labdát, és felugorva átíveli a védőn. Zemzezi teljesen megette, Neymar egyszerűen átlépett felette. Sőt, befűzött még egy védőt, majd lőtt, de kicsit mellé.

Pechjére alig öt perc múlva le kellett mennie, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia.

Rovatok