Index Vakbarát Hírportál

Guzmics a Slovannal újra megcélozza a válogatottat

2019. január 28., hétfő 12:14

Guzmics Richárdot a válogatottság is motiválta, amikor aláírta év végéig - december 31-ig - szóló szerződését a Slovan Bratislavánál.

A 31 éves védő a szlovák klub honlapjának elmondta: nagyon szeretett volna olyan csapathoz igazolni, amelynek reális esélye van trófeák megnyerésére, illetve ahonnan jó teljesítményével ismét felhívhatja magára a magyar válogatott szövetségi kapitányának a figyelmét. "Szeretnék újra válogatott lenni" - árulta el a futballista.

Guzmics az elmúlt két évben a kínai Jenpien Funde játékosa volt. A 28-szoros válogatott futballista a 2016-os Európa-bajnokságon a magyar csapat mind a négy mérkőzésén végig pályán volt. A válogatott legutóbbi 12 meccsén viszont csak egyszer kapott szerepet: az azóta már menesztett Georges Leekenstől a Skócia elleni, 1-0-ra elveszített hazai felkészülési mérkőzésen, tavaly márciusban.

A Slovan Bratislava - amelynek van egy másik magyar légiósa is, Holman Dávid - 18 forduló alatt 48 pontot szerzett, ezzel az első helyen áll a szlovák élvonalban, nyolc ponttal előzi meg a második Dunaszerdahelyet. (MTI)

Rovatok