Index Vakbarát Hírportál

Ki állítja meg Messit? Luis Suarez

2019. január 28., hétfő 13:59

Lionel Messi 31 évesen sem lassít, szeptember 23-a óta 17 meccsen lépett pályára, és mindegyiken szerzett legalább egy gólt vagy gólpasszt: összesen 16 gólt és 12 asszisztot jegyez ez idő alatt. 

Vasárnap a Girona ellen ő szerezte csapata második gólját, amivel biztosították a győzelmet, és csak Luis Suarez miatt nem írhatott fel magának még egy gólpasszt is. Vagy még egy gólt.

A mérkőzés érdemi része már eldőlt, amikor a bíró 2-0-s katalán vezetésnél három percet hosszabbított a második félidő végén. Mindenki a lefújást várta, kivéve persze Messit, aki a 93. percben fogta magát, és lenyomott egy hatalmas szólót.

Az argentin zseni – aki a bajnokságban 19 meccsen 19 gólnál jár – öt ember gyűrűjében tört be a 16-oson belülre. Bal lábán volt a labda, jöhetett volna a lövés, de inkább a teljesen üresen álló Luis Suareznek passzolt. Senki nem volt a csatár környékén, a legközelebbi védő is négy méterre állt az uruguayitól – azt csinálhatott volna, amit csak akar. Suarez viszont olyan gyenge lövést eresztett el, amit nemcsak Bono kapus, de bármelyik mezőnyjátékos is kivédett volna.

Rovatok