Index Vakbarát Hírportál

Őrült meccsen jutott tovább a Lazio

2019. január 31., csütörtök 23:57

Inter-Lazio rangadót rendeztek az Olasz Kupa negyeddöntőjében. Elképesztően pörgős és izgalmas volt a találkozó: a milánói csapatnak hiába sikerült a hosszabbítás hosszabbításában egyenlítenie, a büntetőpárbaj után a Lazio jutott tovább.

A Lazio kezdte jobban a találkozót, az első félidőben végig dominált a római csapat, gólt azonban nem sikerült szerezni. A második játékrész már az Interé volt, de Icardiék mindent elszúrtak, amit csak lehetett. 

Először Candreva hagyott ki egy óriási helyzetet két méterre a kaputól, majd Lautaro Martínez nem tudott az üres kapuba lőni egy felpattanó labdát a 94. percben. A rendes játékidőben így nem született gól, jöhetett a hosszabbítás. 

A ráadásban egymásnak estek a csapatok, mindkét kapu előtt alakult ki a helyzet. Az Inter fokozatosan átvette az irányítást, gólt azonban a Lazio szerzett.

Immobile 108. percben szerzett találata után elszabadultak az indulatok. Előbb Kwadwo Asamoah kapott egy piros lapot durvaságért, amit a bíró végül sárgára módosított a videózás után. Majd a 124. percben Sergej Milinkovic-Savic hozott össze egybüntetőt, az emiatt hevesen reklamáló Radu pedig piros lapot kapott. 

Icardi nem hibázott (1-1), belőtte a 11-est a 125. percben – következhettek a büntetők.

Az első négy körben mindkét csapat hibázott egyszer, így egál volt az állás az 5. kör előtt. Radja Nainggolan volt az Inter lövője, de csúnyán elrontotta, az utána jövő Lucas Leiva viszont nem hibázott, így büntetők után a Lazio jutott tovább az Olasz Kupa elődöntőjébe.

Rovatok