Index Vakbarát Hírportál

Az Arsenal csúnyán átverte az Inter sztárját az edző szerint

2019. február 1., péntek 12:39

Az Olasz Kupától csütörtökön drámai meccsen búcsúzó Internazionale edzője, Luciano Spalletti durván nekiment a Arsenalnak az olaszok horvát sztárja, Ivan Perisic átigazolásának ügyében.

A világbajnoki ezüstérmes válogatott alapemberét több angol csapattal is hírbe hozták az elmúlt nyáron, az United korábbi edzője, José Mourinho például nagyon szívesen látta volna Manchesterben, míg a most téli átigazolási időszakban az Arsenal jelentkezett be a szélsőért, a sajtóhírek szerint egy 40 millió eurós opciós joggal kiegészített kölcsönszerződés tervezetével.

A dologból azonban nem lett semmi, mert az Inter vezetősége nem tartotta megfelelőnek az ajánlatot. A történetnek itt vége is lehetne, csakhogy az olaszok edzője a csütörtök esti Lazio elleni kupabúcsú után meglehetősen erős vádakkal illette az angolokat, amikor arról beszélt, miért nem játszott Perisic a találkozón.

"Perisicet újra vissza kell térítenünk a helyes útra. Volt ez a történet az átigazolásáról, de ő egy profi, tudja hogy mi a dolga, és tegnap már a kedve is lényegesen jobb volt. 

Megtörténik az ilyesmi az átigazolási időszak alatt. A játékos kapott egy nagyon jól hangzó ajánlatot, amit nagyon csábítónak talált. De aztán rájött, hogy az ajánlat nem volt valós, hogy csúnyán átverték, ezért úgy döntött, nem foglalkozik a dologgal.

"Most visszaáll az edzésbe, és amikor a gondolatai újra 100 százalékosan az Inter körül forognak, akkor majd játszhat" – fejezte be végül gondolatait az Inter edzője.

Rovatok