Index Vakbarát Hírportál

Jövő szerdától lehet jegyet venni a magyar válogatott első Eb-selejtezőjére

2019. február 1., péntek 22:08

A magyar válogatott március 21-én a szlovákiai Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában fogadja Horvátországot. Az idegenbeli mérkőzésre jövő szerdán kezdődik a jegyárusítás.

A magyar szövetség (MLSZ) szerint a szlovák szövetség kétezer belépőt biztosít a magyar szurkolóknak, a jegyek 7800 és 9900 forintba kerülnek. A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen a TEX viszonteladóknál szerezhetők be.

Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A szurkolók névre szóló utalványokat kapnak, amiket a meccs napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át személyes azonosítást követően hivatalos meccsjegyre.

A március 24-i Magyarország-Horvátország találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, és a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 000 forintig terjedő skálán mozognak. A jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg, február 18-tól a meccsnapig viszont már bárki vehet magának belépőket.

A négy hazai EB-selejtezőre bérletet is lehet vásárolni: február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják, február 11-től pedig mindenki élhet a lehetőséggel. 

A magyar válogatott 2019-es Eb-selejtezőinek időpontjai: 

(MTI)

Rovatok