Index Vakbarát Hírportál

Fájdalmas balsejtelem gyötörte a Juventus-verő csapat hátvédjét

2019. február 2., szombat 08:16

Az óriási meglepetésre 3-0-s hazai győzelmet hozó szerdai Atalanta–Juventus Olasz Kupa-mérkőzés után szomorú történetről számolt be Rafael Toloi, a hazai csapat játékosa.

A brazil hátvéd az Instagramján megjelentetett bejegyzésben osztotta meg a szurkolókkal, hogy milyen körülmények között kellett játszania a mérkőzésen. Toloi szokása szerint felhívta feleségét a stadionba vezető úton, erre ráadásul most különlegesen fontos oka is volt, a társa ugyanis nem olyan rég viselős lett gyermekükkel, és éppen aznap vett ment orvosi vizsgálatra.

„El kell mondanom, hogy mi történt tegnap" – kezdte a fájdalmas vallomást Toloi. – Tegnap, ahogy minden meccs előtt, felhívtam a feleségemet, hogy beszéljek vele és a lányommal. Rögtön éreztem, hogy valami baj van. A feleségem 8-10 hetes terhes a második gyermekünkkel, és aznap volt egy rutinvizsgálaton.

Ez lett volna az első nap, hogy hallhattuk volna a magzatunk szívverését! Kértem tőle, hogy küldje át a felvételt, de azt mondta, lemerült a telefonja.

Toloi leírta, hogy ennél többet már nem tudott meg a feleségétől a mérkőzés előtt, de érezte, hogy valami nagyon nincsen rendben, ám úgy döntött, hogy a fejében keringő rossz gondolatok helyett megpróbál arra koncentrálni, hogy segítsen a csapatának megnyerni ezt a nagyon fontos mérkőzést, és így legyen valami örömre is okuk majd otthon, ha hazaért.

A mérkőzés és a közönség élete egyik legvarázslatosabb estéjével ajándékozta meg, amikor viszont hazatért, az a rossz hír várta, amit sejtett, a felesége elvetélt. Toli a bejegyzés végén megköszönte csapattársainak és Bergamo városának, hogy valamiféleképpen enyhíteni tudták fájdalmát ezen a szomorú napon. Feleségének pedig azt mondta, hogy szereti és örökre szeretni fogja.

„Ez az élet, minden pillanatban erősnek kell lennünk. Hiszek benne, hogy Isten még sok örömmel ajándékoz meg minket a jövőben" – zárta sorait a játékos.

(via Football-Italia)

Rovatok