Index Vakbarát Hírportál

Harminc éve vagyok a futballban, de ilyen hibákat még nem láttam

2019. február 10., vasárnap 12:55 | aznap frissítve

Nálunk is olvashattak már a szombati NB I.-es meccsek eredményeiről, a Honvéd és a Puskás Akadémia meccséről azonban külön is érdemes megemlékezni, a felcsúti csapat ugyanis két olyan gólt ajándékozott ellenfelének, amire a sokat tapasztalt Radoki János vezetőedző sem nagyon tudott semmit mondani.

A Felcsút amúgy nem kezdte rosszul a meccset, már az első pár percben volt komolyabb lehetőségük, de a vezetést mégis a kispestiek szerezték meg a 9. percben. Egy hátrapasszolt labdánál Hadzsiev és Heris előbb egymásra, aztán meg Hegedűs kapusra vártak, a tétovázásnak pedig a berobbanó Holender vetett véget, aki simán bombázott a kapuba.

Tíz perc sem telt el, és jött egy még ennél is értelmezhetetlenebb jelenetsor: egy hosszú bedobás után négy védő és Hegedűs várta, hogy megmozduljon valaki, ebből pedig megint Holender profitált, aki a nézelődő, sőt, kijjebb húzódó védők között fejelt újabb gólt.

A Felcsút ezután már csak rohant az eredmény után, pedig a Honvédnek az egész meccsen nem nagyon volt helyzete sem. A két hibát követően ráadásul még tovább tolták a hülyeségbiciklit, előbb a második félidő elején beálló Latifi állíttatta ki magát, a hosszabbításban pedig Heris is elhagyta a pályát, miután megkapta második sárga lapját is.

Tulajdonképpen rúgtunk három gólt, mégis kikaptunk kettő-egyre… Harminc éve vagyok a futballban, de ilyen hibákat még nem láttam, amelyeket a hazaiak góljai előtt elkövettünk. A második félidőben a Honvéd alig tartózkodott a térfelünkön, pontosabb játékra lett volna szükség tőlünk.

– mondta a Nemzeti Sportnak a felcsúti edző, Radoki János, hozzátéve azt is, hogy a kiállításokkal kapcsolatban is lesz majd mit megbeszélni.

Az edző az M4 Sportnak adott interjújában megjegyezte azt is, hogy a Honvédtől nem lehetett sokat látni, úgyhogy fáj neki, hogy egy ilyen meccset sem tudtak megnyerni.

Rovatok