Index Vakbarát Hírportál

Messi mesterhármasával fordított a Barca Sevillában

2019. február 23., szombat 18:15 | aznap frissítve

Hiába vezetett kétszer is a Sevilla a Barcelona ellen a spanyol bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján, végül a vendégek nyertek Lionel Messi mesterhármasának, majd Luis Suárez góljának köszönhetően.

A Sevilla az első félidő közepén, a 22. percben szerzett vezetést Jesús Navas hajszálpontosan a sarokba tartó lövésével, ám alig telt el négy perc, és Lionel Messi egy hatalmas kapáslövéssel már ki is egyenlített. Ám még az első félidő előtt visszaszerezte a vezetést a hazai csapat, akkor Gabriel Mercado helyezett pontosan.

Az utolsó fél óra viszont egyértelműen a Barcelonáé és Messié volt, az argentin előbb a bal felsőt lőtte ki pontosan, majd egy közeli emeléssel szerezte meg pályafutása 50. mesterhármasát. A végeredményt Luis Suárez állította be a 93. percben Messi gólpasszából.

Sevilla-Barcelona 2-4

A második félidőben volt egy tizenegyesgyanús helyzet is, amiből korábban megszerezhette volna a Barcelona a fordítást, de végül nem kaptak büntetőt.

A szombati győzelmével a Barcelona ideiglenesen 10 ponttal vezet a vasárnap játszó második Atlético Madrid előtt, a Sevilla viszont a Getafe délutáni győzelme miatt lecsúszott az ötödik helyre.

stat

Eredmények

Rovatok